Voorstelling

Voorstelling 1Bart Engelen is zelfstandige sinds 2001, maar heeft al langer ervaring. Deze geregistreerde aannemer uit Tessenderlo is voornamelijk actief in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Krista Schepers, de echtgenote van Bart, steekt een handje toe. Zo zorgt zij onder andere voor de afwerking door het maken van overgordijnen.

De grote troef van dit echtpaar is dat u bij hen alles op één adres vindt. Van keukens tot dressings tot raamdecoratie tot parket tot noem maar op: voor werkelijk alle schrijnwerken voor uw interieur kan u hier terecht. Ook voor tuinmeubilair en terrasbekleding helpt deze expert u graag. U kan hier eveneens terecht voor kleine karweien.

Niet enkel de interieurbouw, maar ook de afwerking ervan kan geregeld worden. Bart Engelen kan beroep doen op een netwerk van zelfstandigen die gespecialiseerd zijn in de installatie van water, elektriciteit, gas en dergelijke. Ideaal dus als u uw keuken of badkamer in één keer afgewerkt wenst te hebben. Uiteraard bent u volledig vrij om te kiezen voor het totaalpakket of niet.

Omdat Bart Engelen kwaliteit net zo belangrijk vindt als u, werkt hij enkel met de beste houtsoorten en topmerken. Wenst u meubilair in massief hout of liever in fineer? Houdt u eerder van een rustiek dan wel een modern design? Bart Engelen komt graag bij u langs om alle opties te bespreken. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende en gratis prijsofferte. Bekijk alvast zelf de mogelijkheden op de pagina’s interieur, exterieur en raamdecoratie. Of wie weet vindt u wel een koopje op onze koopjespagina.

Voorstelling 2
Voorstelling 3
Voorstelling 4